« Base műsorok

Sunday Underground

Sunday Underground

Sunday Underground

Adásban:
vasárnap 22.00 – 23.00

A műsorról:
A Viper Radioshow 60 percnyi friss, felemelő és izgalmas Drum & Bass, amit Futurebound, a szcéna egyik legnagyobb neve mutat be. A Viper Recordings vezetője arról ismert, hogy a legsikeresebb tehetségeket neveli, köztük Nero, Sigma, Delta Heavy, Camo & Crooked, Shockone, emellett a listavezető Matrix & Futurebound producerpáros egyik fele. Minden hónapban közvetlenül a Viper főhadiszállásáról jelentkezik, exkluzív dalpremierekkel, különleges vendégekkel, a Drum & Bass világának friss híreivel és sok minden mással, a Viper Radioshow!

A Zonderling Észak-Hollandiából származik, és megalkotta saját változatát a jelenlegi tánczenéből. Furcsa hangzások egy önfejű duótól, akik zenei impulzusokon dolgoznak, és néhány feltűnő, saját karakterrel rendelkező kiadványhoz vezetnek, köztük olyan holland számcímekkel, mint a „Pruillip” és a „Zonnewind”. Furcsa srácok? Egyáltalán nem. Ez egyszerűen Zonderling, magyarul különc, pontosan az, amire ennek a világnak szüksége van. Mindezt meg is mutatják a Zender című műsorukban.

A House és a Techno úttörője, Maceo Plex bemutatja az Ellum Radioshow-t, egy havonta jelentkező összeállítást, ami exkluzív vendégmixeket, élő szettek felvételeit, új, kiadatlan zenéket hoz el a Top FM base hallgatóinak, valamint az Ellum Audio kiadó főnökének és különleges vendégeinek legjavát nyújtja.

A Lost Miracle, a havi rádióműsor a veterán francia DJ/producertől, Sébastien Légertől. Elhozza a dallamos house, a groovy techno, a színes dallamok és a titokzatos hangulat legjavát.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.