« Base műsorok

KOROLOVA // Hardwell // Dannic

KOROLOVA // Hardwell // Dannic

KOROLOVA // Hardwell // Dannic

CAPTIVE SOUL

Adásban: kéthetente szombat 20.00 – 21.00

A műsorról:
KOROLOVA egy ukrán DJ és producer, aki gyorsan a melodic house és techno műfaj élvonalába emelkedett. Fülbemászó hangzásvilága és energikus fellépései világszerte elkápráztatják a közönséget és elismerést szereztek neki olyan neves kiadóktól, mint az AFTR:HRS, az Armada és az Get Physical. KOROLOVA zenéje ötvözi a deep house, a progressive house és a techno elemeit, lenyűgöző és magával ragadó hallgatói élményt nyújtva. A közönséggel való kapcsolatteremtése és az érzelmek kiváltása zenéjével páratlan, így fellépései minden esemény fénypontjaivá válnak, amit minden héten megmutat a TOP FM base hallgatóinak is.

További infók az Instán:
Instagram oldal

HARDWELL ON AIR

Adásban: havonta egyszer szombat 20.00 – 21.00

A műsorról:
Tíz éven át, egészen 2021 januárjáig, a “Hardwell On Air” az elektronikus tánczenei szcéna egyik alapműve volt, hatalmas rajongótáborra tett szert, új zenéket népszerűsített és feltörekvő tehetségeket mutatott be. Közel 2 év kihagyás után a “Hardwell On Air” – Hardwell vezetésével, havonta 1x ismét jelentkezik, a rajongók legnagyobb örömére. Magyarországon exkluzív módon csak a TOP FM base műsorán hallható.

További infók a műsor weboldalán:
Weboldal

FONK

Adásban: havonta egyszer szombat 20.00 – 21.00

A műsorról:
Dannic bemutatja a Fonk Monthly Mixet. A Fonk Radio és a Front Of House Radio sikere után ez a Dannic vadonatúj havi rádiós koncepciója. Minden műsor egy speciálisan összeállított zenei válogatást tartalmaz – beleértve Dannic élő szettjeinek számait, új saját anyagát és remixeit, a Fonk Recordings legújabb kiadványait, az új és feltörekvő tehetségek zenéit, valamint exkluzív mash-up-okat, bootlegeket, editeket, remixeket és még sok mást…

További infók az Instán:
Weboldal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.