« Base műsorok

Friday Night Stars

Friday Night Stars

Friday Night Stars

Adásban: péntek 17.00 – 18.00

A dance zene egyik legkedveltebb művésze által válogatott havi egy órás mixben, a legújabb dalokkal és klasszikus dance kedvencekkel, Gryffin minden alkalomra különleges élményt nyújt a hallgatók számára az Elevate Radio showban.

További tartalom a Mixcloud-on:
Facebook oldal

A chicagói John Summit felemelkedése a hírnévig a kemény munka és a kreatív szenvedély erejéről tanúskodik – de ami igazán kiemeli őt a többi közül, az az elragadó energiája és határtalan lelkesedése. Akár egy teltházas fesztiválon, vagy akár egy pici klubban játszik, Ő minden szettjében a rá jellemző, magas fokú lelkesedést hozza. Csak a Spotify-on több mint 430 millió globális streameléssel Johnnak hatalmas, havi 7 millió hallgatót és elkötelezett rajongótábort köszönhet. John Summit művészi szabadság iránti vágya vezetett oda, hogy elindította saját lemezkiadóját és rendezvénymárkáját, az Experts Only-t. Az Experts Only révén John egyedi rendezvényeket szervez világszerte egyedülálló helyszíneken, létrehozva egy közösséget hasonló gondolkodású művészekből és rajongókból, akiket a határokat feszegető tánczene és a felejthetetlen élő rendezvények iránti szeretetük egyesít.

További infók a műsor weboldalán: weboldal
A Purple Disco Machine minden hónapban elhozza a house, disco és funk mámorító keverékét a Purple Disco Tales műsorában. A drezdai székhelyű óriás az egy órás mixében, azokat a legújabb dance slágereket mutatja be, amiket jelenleg pörget, az olyan klasszikus disco dallamok mellett, amik hozzájárultak ahhoz, hogy a legkeresettebb DJ-k és producerek között szerepelhessen napjainkban.

További infók a műsor weboldalán: weboldal
A világsztár pop-dance DJ/producer, a szenzációs Joel Corry saját rádióműsora a Desire Radioshow.
A havonta jelentkező egyórás összeállításban a brit slágergyáros személyesen válogat legújabb kedvenceiből, hogy a hallgatók is ráhangolódjanak és élvezhessék. Az aprólékosan kidolgozott élő szettekhez hasonlóan Corry élénk bass house ütemeket ötvöz populáris dallamokkal. Megígérhetjük, hogy minden epizód elkápráztatja a hallgatókat, miközben Corry bemutatja legújabb toplistás kiadványait, a tech house kedvenceket, a legmenőbb underground techno-t, és mindent, ami a kettő között van. Az ujját a zenei élet ütőerén tartva Corry minden epizódban felfedi a hónap általa kiválasztott „legforróbb track-jét”.

További infók az Instán:
Instagram oldal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.