« Base műsorok

Base Beats

Base Beats

Base Beats

Adásban: kedd 20.00 – 21.00

HOUSE MUSIC NEVER DIES
Csatlakozz KPD-hez egy utazásra a house zene vibráló világába, ahol klasszikus és mostani slágerek is találkoznak. Fedezzük fel vele a rejtett gyöngyszemeket, támasszuk fel a house klasszikusokat és merüljünk el együtt a műfaj gazdag történetébe. Hangolódj rá és engedd, hogy a house zene felpezsdítse a tested és a lelked!

További infók a Face-en:
Facebook oldal

THE PORÃO RADIO SHOW
A show havonta kínál friss underground zenét a világ minden tájáról. HLN mixeinek tartalmát saját utazásai és kedvenc előadói inspirálják, a hűvös baleári groove-októl kezdve a masszív, basszus vonalakig. Manchesteri rezidenciája mellett rendszeresen játszik az Egyesült Királyságban és külföldön, többek között Ibizán és Budapesten is. Ezen bulik hangulatát hallgathatod meg, ha odakapcsolsz a műsorára.

További infók az Instán:
Instagram oldal

THE FAST LANE
Charlie Lane, egy zenei producer / remixer délnyugat-Angliából, világszerte ismert számok és remixek fűződnek a nevéhez. Hivatalosan készített remixeket a Clean Bandit, Sia, David Guetta, Laidback Luke, Masked Wolf, Twenty One Pilots, Christina Aguilera, Tones & I és még sokan mások számára. A Fast Lane Show havonta egyszer jelenik meg és a legütősebb klubzenéket foglalja egy csokorba.

További infók a Face-en:
Facebook oldal

HOUSE GENETICS RADIO
DJ Anthony Francis már több mint egy évtizede meghatározó személyiség a nemzetközi zeneiparban. Már igen fiatal korában elkezdett kísérletezni a keveréssel és tizenévesen a producerkedéssel is. Elkötelezettsége és tehetsége végül oda vezetett, hogy profi DJ és producer legyen és manapság már világszerte fellép klubokban és fesztiválokon. Anthony arról ismert, hogy képes a különböző műfajok keverésére és olyan egyedi hangzás megteremtésére, amely egész éjjel mozgásban tartja a tömeget. Elismert a technikai tudása illetve a precíz keverési technikája is, emiatt a kollégái nagyra becsülik és a szakma egyik legjobbjának tartják. A fellépések mellett Anthony saját ügynökséget és lemezkiadót is alapított, ahol feltörekvő és befutott művészek zenéit adja ki. Emellett heti rendszerességgel rádióműsort vezet, amelyben a szcéna legújabb és legjobb klasszikus számait mutatja be.

További infók az Instán:
Instagram oldal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.