« Rádió műsorok

Nightmix

Nightmix

Nightmix

Adásban:
– premier: szombat 21.00 – 22.00
– ismétlés: vasárnap 20.00 – 21.00

SPY THE GHOST
DJ Ghost életének egész korai szakaszától meghatározó volt a zene iránti szeretet. 1986-ot írtunk, amikor Ghost rákattanva a “DJ” létformára élete nagy fordulatot vett. Suli-bulikon, majd vidéki klubokban folyamatosan elsajátította a szakma alapjait, majd innentől kezdve nem volt megállás. 1990-től számtalan klubban élvezhették a partyzók szettjeit, ahol már bakelitről, később cd-ről zenélt. A debreceni helyi rádió műsorvezetője is volt és több klubban rezidensként dolgozott. Fontos állomás volt az életében 2000. januárja, mivel innentől kezdve állandó vendég lett a legendás budapesti E-klubban. Sikertörténete tovább folytatódott a váci Mousoleumban, szigetszentmiklósi Küklopsz-ban. DJ Spigiboyjal kialakuló barátságuk eredményeként jött létre 2002-ben közös munkájuk, a G.Gecco meets dancemix., melynek folytatása lett a Dancemix Records. 2003-ban megjelent Spy the Ghost – Partytime (Everybody) című nagylemez, ami egész életstílust indított el Magyarországon. (Spy-tánc, hajdivat). Sok együttes, DJ pályáját indította el és egyengette, illetve segíti jelenleg is. Spigiboy-jal 20 éve tartó barátságuk, munkakapcsolatuk töretlen és gyümölcsöző. A jelszavuk pedig: “Anytime is partytime!”

További infók a Face-en:
Facebook oldal

DJ BATUS
DJ Batus életét már gyerekkora óta végigkísérte a zene. Az általános iskolában, majd később a középiskolában is folyamatosan tagja volt az iskolarádió csapatanának. Műszerész végzettségének köszönhetően először csak javította a DJ készülékeket, majd 2006-tól kezdődően aktívan használja is azokat. Nagyon sok club-ban és rendezvényen szórakoztatta már a nagyérdeműt. Jelenleg Budapesten a Gozsdu udvarban a Klikk bistrobar-ban és a Puskás Gozsduban valamit nyári szezonban Balatonfüreden a Matrózban dolgozik rezidensként. Zenei stílusa igen vegyes: a retrótól napjaink kedvence slágereivel bezárólag minden ami ütős, legyen az külföldi- vagy magyar előadó.

További infók a Face-en:
Facebook oldal

PETRÓ
DJ Petró már régi motoros a szakmában, hiszen 1989. óta diszkózik. Ezalatt az ország szinte minden pontján megfordult már. Szűkebb pátriákájában, Gyöngyösön és környékén több neves hely rezidense volt, pl. a 2013-ban az Év Vidéki Klubjának választott BlueBox-nak is, 7 éven keresztül. Több, mint 6 évig dolgozott Rubint Réka Alakreform csapatában, mint házigazda DJ. Stílusban leginkább a retro áll hozzá közel. Petró valódi, hamisítatlan „Házibulit” csinál, hiszen minden korszakból külföldről és belföldről egyaránt, csak a legjobbak kapnak helyet a szettjeiben, persze az aktuális közönség igényeihez igazítva. Szinte megszállottan keresi az olyan remixeket, amiket bemutathat a szettjeiben, ezzel is egyedivé és utánozhatatlanná téve az összeállításait. Több, mint két évtizedes rádiós tapasztalattal is rendelkezik és mostantól a TOP FM rádióban is hallható – havi egy alkalommal.

További infók a Face-en:
Facebook oldal

KOHUT
Kohut már igen fiatalon megkedvelte a zenei világot, azon belül a hangosítást és a mixelést. Tizenévesen az iskolai bulikban sokszor volt segéd a DJ mellett, majd otthon kezdett gyakorolni azzal, ami épp rendelkezésre állt (pl. első mixelése 2 discman és egy keverőn történt). Egy viszonylag hosszabb kitérő után 2020-ban ismét a zenélés felé vette az irányt, amiben szerencsére segítségére voltak más DJ kollégák. 2023-ban hivatalosan is DJ végzettséget szerzett, így azóta rendszeresen lehetősége nyílik különböző szórakozóhelyeken és klubokban valamint rendezvényeken megmutatni mit tanult, mit tud. A közeljövőben a produceri vonalon is szeretne elindulni, felkarolva a feltörekvő tehetségeket. Kohut 60 perces összeállítása havi egyszer hallható itt, a TOP FM rádióban.

További infók a Face-en:
Facebook oldal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.