« Base műsorok

Sunday Sessions

Sunday Sessions

Sunday Sessions

Adásban: vasárnap 13.00 – 14.00

SUPER CREEP RADIO
VNSSA már gyermekkorában is szenvedélyesen szerette a zenét. A Newport Beach-i születésű lány ma már Los Angelesben él, és teljesen belemerült az elektronikus zenei életbe. Bár a Mikulás sosem hozta el neki a lemezjátszókat, amikre fiatalon vágyott, így hamarosan helyi rock- és indie-rock zenekarokban dobolt. Ott tanult meg DJ-zni, és kezdett el fellépni helyi klubokban és házibulikon. Élő szettjei a house, a techno és a breaks széles skáláját ölelik fel, bár ne lepődj meg, ha hallasz némi klasszikus diszkót is. VNSSA rendszeresen fellép a világ ismert helyszínein és fesztiváljain. Amellett, hogy saját koncertjein játszik, számos neves előadóval lépett fel, mint például Chris Lake, Claptone, A-Trak, Claude VonStroke, Justin Martin, Nora En Pure, Chris Lorenzo, Walker & Royce, Cassian, Fisher, AC Slater és még sokan mások. VNSSA nem azért létezik a zene világában, mert ez a választása, hanem azért létezik benne, mert ez a hivatása. Az egy órás Super Creep Radioban átélheted a fesztiválok hangulatát.

További infók a műsor weboldalán: weboldal

CAFÉ MAMBO RADIO
Az ibizai Café Mambo stúdióiból sugárzott Café Mambo Radio a világ legjobb DJ-ivel és élő előadásokkal a DJ-pultból szól. A helyszín negyed évszázada a világ legikonikusabb naplementéjének fő helyszíne, amely a leglélegzetelállítóbb mediterrán kilátást ötvözi finom ételekkel, jéghideg koktélokkal és lenyűgöző DJ-szettekkel az elektronikus zenei világ legkiválóbb tehetségeitől. A hely San Antonio szívében található, közvetlenül a Sunset Strip mentén. Éld át az ottani bulik hangulatát, kapcsolj a Base-re szombat esténként!

További infók a műsor weboldalán: weboldal

STMPD RADIO
A STMPD Radioshow a Martin Garrix által alapított lemezkiadó havi rádióműsora, ami audio- és vizuális élményt nyújt a DJ-kről és a legérdekesebb zenékről. Ez a műsor nem csak rádióban lesz elérhető, minden epizódfelvételt képpel forgatnak, ami életre keltheti az egész élményt. Hangolódj be minden hónapban, hogy elvigyenek egy izgalmas utazásra a STMPD Records legmenőbb előadói. A stúdiótól távol bepillantást nyerhetsz életükbe és zenei inspirációjukba, valamint egy nagyon különleges mini mixet és a STMPD Records legfrissebb kiadásait.

További infók a műsor weboldalán: weboldal

SIZE SOUND SYSTEM
A SIZE SOUND SYSTEM egy londoni székhelyű DJ-k és producerekből álló közösség, akik eklektikus és kísérleti hangzásukról ismertek. A 2013-ban alakult csoport azóta folyamatosan feszegeti az elektronikus zene határait, és az Egyesült Királyság underground zenei életének egyik legelismertebb és legbefolyásosabb szereplőjévé vált. A csapatot Alessandro Adriani, Kelvin Sylvester, Omar-S és Tim Sweeney alkotja. A techno, house, dub és jungle műfajok fúziójáról ismertek és kísérleti stúdiótechnikákat alkalmaznak, hogy egyedi és magával ragadó hangzásvilágot teremtsenek. Ha valami friss és izgalmasat keresel az elektronikus zenében, akkor mindenképpen nézz be a SIZE SOUND SYSTEM-hez. Biztosan el fognak kápráztatni az egyedi és úttörő hangzásukkal.

További infók az Instán:
Instagram oldal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.