« Base műsorok

Radio Blasé >> Duke Dumont // Proper Manners >> PLS&TY

Radio Blasé / Proper Manners

Radio Blasé / Proper Manners

RADIO BLASÉ

Adásban: kéthetente hétfő 12.00 – 13.00

A műsorról:
A Radio Blasé egy kéthetente jelentkező zenei rádióműsor, amelyet a brit house zenészikon, Duke Dumont vezet. A műsor a Dumont lemezgyűjteményét járja körül és a house zene különböző stílusait mutatja be, a klasszikustól a legújabb trendekig.
A Radio Blasé a house zene rajongói számára kötelező hallgatnivaló. A műsor kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megismerjük a zene különböző stílusait és a house zene legújabb trendjeit.

További infók a műsor weboldalán: weboldal

PROPER MANNERS

Adásban: kéthetente hétfőn 12.00 – 13.00

A műsorról:
A Proper Manners című műsor a floridai producer – PLS&TY vezetésével kéthetente jelentkezik itt a TOP FM base-en. A műsor a PLS&TY lemezgyűjteményét járja körül és a house zene különböző stílusait mutatja be, így kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megismerjük a house különböző stílusait és legújabb trendjeit. A műsor címe egyfajta szójáték, amely a “proper manners” (jó modor) és a “house music” (házi zene) szavakból származik. A PLS&TY azt szeretné, hogy a műsora legyen egy olyan hely, ahol a hallgatók megtanulhatják a jó modor alapjait, miközben élvezik a house zenét.

További infók a Face-en:
Facebook oldal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.