Médiaajánlat

Kedves leendő Partnerünk!

A TOP FM egy évek óta dinamikusan növekvő webrádió hálózat. Kezdetben egyedül csak a jelenlegi főcsatornánk jelentette, a nagybetűs TOP FM rádiót. Később egyre komolyabb igény mutatkozott hallgatóink részéről, különböző tematikus csatornákra is, így született meg a TOP FM comedy, majd nem sokkal később a TOP FM oldies, ezt követte a TOP FM base és a legfiatalabb családtag, a TOP FM max. Jelenleg öt – különböző tematikájú – csatornával, naponta több tízezer hallgatót érünk el. Ennek köszönhetően, ott vagyunk Magyarország 25 legnépszerűbb webrádiójának listáján, de egyre többször a TOP 10-be is beférünk, sőt éjszakánként a TOP FM csatornái az 5 leghallgatottabb rádiócsatornái között vannak! Szinte az összes rádiós app-ban, illetve tematikus gyűjtőoldalon megtalálhatóak a csatornáink, így valóban széleskörű lefedettséggel rendelkezünk.

Műsorfolyamainkban lehetőség van klasszikus reklám-spot megjelenítésére (óránként 1 alkalommal), célzott műsor-támogatásra, illetve szponzorált riportokra, programajánlókra és játékokra. Ezen kívül a weboldalunk és a csatornáink facebook oldalainak felületei is a leendő partnereink rendelkezésére állnak!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, itt az oldalon található “Kapcsolat” menüpontban, majd a további részleteket, telefonon vagy e-mailben tudjuk a későbbiekben pontosítani!

Előre is köszönjük megtisztelő bizalmát!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.