« Rádió műsorok

BanDJ

BanDJ

BanDJ Minimix Show

Adásban: minden nap 13.00-14.00

Bemutatkozás:
A nevem Nagy András és BanDJ néven 1991 óta pörgetem a lemezeket, a CD-ket és ma már a pendrive-okat. DJ-ként a budapesti Morrison’s Klubok csapatát erősítem immár 15 éve. Játszottam és játszom számos vidéki és fővárosi szórakozóhelyen (Zöld Pardon, Budapest Park, …), fesztiválokon (Total Dance, Sziget, Retronic, …). Az I Love Retro csapatának vagyok az egyik állandó DJ-je.

Pályafutásom során az aktuális slágerek mellett mindig játszottam olyan tematikus bulikon, ahol a nosztalgia – mai divatos kifejezéssel: a retro – kapta a főszerepet. Az idők folyamán pedig ez lett a szívügyem.

2008-ban úgy éreztem, hogy valamilyen módon kifejezésre kell juttatnom a retro iránti elhivatottságomat. Így kezdtek el megszületni a magyar minimixek és a külföldi retromixek.

2009-ben a Hungaroton Kiadó méltónak találta a mixeim megjelentetését, így egy magyar mixlemez is napvilágot látott BanDJ Retro Collection címmel.

2017-ben pedig a Hargent Media vezénylete alatt született meg egy olyan Euro és Italo disco lemez, amely Európa 4 országában került az üzletek polcaira.

Állandó eposzi jelzőm: BanDJ, a minden-zene lemezlovasa. Minden korszakba és stílusba nagy örömmel ásom bele magam.

A mixek készítésénél az az elv vezérel, hogy a méltatlanul elfeledett egykori nagy slágereket is mentsük meg az utókornak. Így a legismertebb dalok mellett ritkaságok, különlegességek is bekerülnek ezekbe a mixekbe.

Mindemellett a legnépszerűbb táncstílusokon túl igazi csemegékkel is szolgálhatok a retro rajongóinak: Retro mesefilmzenék, Operett és Sanzon felvételek, Katonadalok, Krimi filmzenék, cha cha cha, bossa nova és más stílusok vagy tematika mentén is készültek mixek. És készülnek a jövőben is.
Az elmúlt években pedig elkezdtem a retro dalokat remixelni, updatelni is.
Ahogy a bulikon szoktam bekiabálni a mikrofonba: fogyasszátok a retrot „Jó kedvvel, bőséggel!”

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük