« Base műsorok

Sunday Session

Sunday Session

Sunday Session

Adásban:
vasárnap 16.00 – 17.00

A műsorról:
VNSSA már gyermekkorában is szenvedélyesen szerette a zenét. A Newport Beach-i születésű lány ma már Los Angelesben él, és teljesen belemerült az elektronikus zenei életbe. Bár a Mikulás sosem hozta el neki a lemezjátszókat, amikre fiatalon vágyott, így hamarosan helyi rock- és indie-rock zenekarokban dobolt. Ott tanult meg DJ-zni, és kezdett el fellépni helyi klubokban és házibulikon. Élő szettjei a house, a techno és a breaks széles skáláját ölelik fel, bár ne lepődj meg, ha hallasz némi klasszikus diszkót is. VNSSA rendszeresen fellép a világ ismert helyszínein és fesztiváljain. Amellett, hogy saját koncertjein játszik, számos neves előadóval lépett fel, mint például Chris Lake, Claptone, A-Trak, Claude VonStroke, Justin Martin, Nora En Pure, Chris Lorenzo, Walker & Royce, Cassian, Fisher, AC Slater és még sokan mások. VNSSA nem azért létezik a zene világában, mert ez a választása, hanem azért létezik benne, mert ez a hivatása. Az egy órás Super Creep Radio-ban átélheted a fesztiválok hangulatát.

Az ibizai Cafe Mambo stúdióiból sugárzott Café Mambo Radio a világ legjobb DJ-ivel és élő előadásokkal a DJ-pultból szól. A helyszín negyed évszázada a világ legikonikusabb naplementéjének fő helyszíne, amely a leglélegzetelállítóbb mediterrán kilátást ötvözi finom ételekkel, jéghideg koktélokkal és lenyűgöző DJ-szettekkel az elektronikus zenei világ legkiválóbb tehetségeitől. A hely San Antonio szívében található, közvetlenül a Sunset Strip mentén. Éld át az ottani bulik hangulatát, kapcsolj a Base-re szombat esténként!

A Walker & Royce havi rádióműsora a Rules Don’t Apply. A Dirtybird duó bemutatja kedvenc trackjeit, köztük vadonatúj zenéket, és máshol nem hallható dalokat is. Hangolódj be minden hónapban, hogy Walker & Royce lenyűgözhessen!

A STMPD Radioshow a Martin Garrix által alapított lemezkiadó havi rádióműsora, ami audio- és vizuális élményt nyújt a DJ-kről és a legérdekesebb zenékről. Ez a műsor nem csak rádióban lesz elérhető, minden epizódfelvételt képpel forgatnak, ami életre keltheti az egész élményt. Hangolódj be minden hónapban, hogy elvigyenek egy izgalmas utazásra a STMPD Records legmenőbb előadói. A stúdiótól távol bepillantást nyerhetsz életükbe és zenei inspirációjukba, valamint egy nagyon különleges mini mixet és a STMPD Records legfrissebb kiadásait.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.