« Base műsorok

Brocast / Time To Jack / Galajda Music Radio Show

Brocast / Time To Jack / Galajda Music Radio Show

Brocast / Time To Jack / Galajda Music Radio Show

Brocast

Adásban:
– négyhetente szerdán 18.00 – 19.00

A műsorról:

Magyarország egyik újgenerációs lemezlovasa és producere. Egy igazi „hibrid”, legyen szó lágyabb dallamokról vagy kőkemény hangzásokról szinte bármilyen terepen megállja a helyét. Fiatal kora ellenére számos külföldi és hazai szórakozóhelyen, rendezvényen, illetve nagy sikerű partysorozat színében mutatta meg tehetségét (pl.: Warm Up Hannover, Balaton Sound, Budapest Park, Liget, Rio, Symbol, Blue Box, Viviera Beach stb.). Számos club-ban is rezidens szerepet tölt be és jópár partysorozat (World Is Mine, Coronita stb.) állandó fellépője, továbbá több rádióban hallhatóak a mixei. Mindezek mellett komoly hangsúlyt fektet a zenei producerkedésre is. Dalai a hazai kiadók mellett, neves nemzetközi kiadók gondozásában is megjelennek. Saját szerzeményeit gyakran pörgetik az ország leghallgatottabb FM rádióiban és webes rádióiban is.

További infók a műsor weboldalán: weboldal

Time To Jack

Adásban:
– kéthetente szerdán 19.00 – 20.00

A műsorról:

Katona-Sebők Krisztián aka Chris Lawyer 1989-ben született Egerben. Magyar DJ/producer és remixer. Zenéiben a Minimal house, bass house és tech house jegyeit ötvözi melodikus elemekkel és könnyen felismerhető saját torzított vokális elemekkel. A Naschkatze Underground kiadó alapítója.
Zenei karrierje 2006-ban indult a ‘Chris Lawyer & Thomy’ projekt keretein belül. Első megjelenése a “We Gonna Feel It” 7 országban szerzett első helyet a rádiós listákon. Törökországban 16 hétig vezette a slágerlistákat, majd ezt követően további 3 hónapig maradt a legjobb dalok között. A dal bekerült a Beatport Top 100 House chart-ra is.
A szóló karrierje elindítását követően egy évvel, jelölést kapott a Ballantine’s Music Awards összes kategóriájában és megkapta az “Év Felfedezettje” díjat. Később (2016-ban) pedig az “Év Underground DJ-je” díjjal is megjutalmazta a közönség. Jelölést kapott továbbá a Fonogram-on és a VIVA Comet-en is. A kéthetente jelentkező Time To Jack c. műsorban a legnagyobb kedvenceit válogatja össze és nyújtja át a hallgatóknak. A jó hangulat 60 percen át garantált! Aki nem hiszi, hallgasson utána! 🙂

További infók a műsor weboldalán: weboldal

Galajda Music Radio Show

Adásban:
– négyhetente szerdán 19.00 – 20.00

A műsorról:

Egy fiatal miskolci DJ, aki az aktuális kedvenceket egy órán keresztül nagy odafigyeléssel pakolgatja egymás után. Nem titok, hogy ezalatt az idő alatt minden olyan zene felkerül, amivel a napközbeni zenehallgatás egy új szintre emelkedik. Közel 10 éve készít mixeket, és megfordult már a ZSÍR ON THE FEST nagyszínpadán, a KAJAHU és a PUBLICUM budapesti bárok visszajáró DJ-je volt. Zenei stílusban a HOUSE és a DEEP HOUSE áll hozzá közel leginkább, de minden műfajban talál számára egy aktuális kedvencet. A TOP FM és Ő egy régi project újraélesztése mellett döntött, így érkezik a GALAJDA MUSIC RADIO SHOW a Base műsorára – négyhetente.

További infók a műsor weboldalán:
Facebook oldal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.