« Base műsorok

Remember VIVA Club Rotation

Remember VIVA Club Rotation

Remember VIVA Club Rotation

Adásban: minden nap 21.00 – 22.00

A műsorról:

VIVA, VIVA2, VIVA+ – sokan nosztalgiával gondolunk eme legendás TV csatornákra, viszont kevesen tudják, hogyan is indult a sikertörténet…
A VIVA TV 1992-ben indult hódító útjára Németországból és rövid idő alatt a 90-es évek meghatározó zenecsatornájává vált. Az akkori MTV-vel ellentétben, a nagy nemzetközi előadók mellett német művészek is teret kaptak a csatornán. A 90-es években – ma már elképzelhetetlenül nagy népszerűségre tett szert, mivel a hazai kábelhálózatok kínálatában is megtalálható volt, valamint szabadon volt fogható műholdról is. A sugárzott zenék és műfajok ekkortájt Magyarországra és a hazai előadókra ill. közönségre is igen nagy hatással voltak.
Ekkoriban a csatorna egyik legnépszerűbb műsora Club Rotation volt, ami egyedülálló módon, minden héten más-más menő klubokból jelentkezett és bemutatta a német-, majd később a magyar klubélet meghatározó helyeit és az ottani bulik hangulatát. Az exkluzív DJ szettek mellett, a bulizókkal készült spontán interjúk tették igazán egyedivé és színessé a műsort.
A Remember VIVA Club Rotation-ben ezen műsorok hangulatát próbáljuk visszahozni és bemutatni a 2000-es évek második-, valamint a 2010-es évek első felének ikonikus klubzenéit.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.