« Base műsorok

Clubvibes

Clubvibes

Clubvibes

Adásban:
hétfő 15.00-16.00

A műsorról:

Ha már hét elején hiányzik a hétvégi party feeling, mi elhozzuk neked! Ebben segít a világszerte sikeres Earth n Days, az angol partyarc, Charlie Lane, valamint a mindig óriási hangulatot gerjesztő Petrick és a Lost Carves, akik hetente egymást váltva pörgetik a lemezeket.

A DJ-kről:

Az Earth n Days dj/producer duó 2017-ben alakult azzal a céllal, hogy olyan house zenét készítsen, ami nemzetközi szinten is megállja a helyét és valami újat/mást adjon a közönségnek. Zenéjüket energikus ütemek, masszív basszusok jellemzik, kevés vokállal és diszkóval fűszerezve. 2018-ban a Ballantine’s Music Awards-on az 1. helyen végeztek az év producere kategóriában. Szinte minden számuk szerepel a nemzetközi slágerlistákon és világhírű kiadóknál jelent meg. Jelenleg a Beatport Top 5 előadói között szerepelnek a House műfajban.

Charlie Lane, egy zenei producer / remixer délnyugat-Angliából, világszerte ismert számok és remixek fűződnek a nevéhez. Hivatalosan készített remixeket a Clean Bandit, Sia, David Guetta, Laidback Luke, Masked Wolf, Twenty One Pilots, Christina Aguilera, Tones & I és még sokan mások számára. A Fast Lane Show havonta egyszer jelenik meg és a legütősebb klubzenéket foglalja egy csokorba.

Petrick, egy nógrád megyei feltörekvő DJ és producer. Számos rendezvényen / klubban lépett már fel az évek során és saját maga is foglalkozik programszervezéssel. 2020-ban a váci Bank Presszó DJ versenyén 1. helyezést ért el. A budapesti mixdowndjschool-ban fejlesztette DJ tudását, emellett a produceri munkássága is egyre jelentősebb. Legyen szó fesztiválról, vagy klub buliról – a kitartása, zenei sokszínűsége és technikai felkészültsége garantálja az egész estés fergeteges hangulatot, bárhol-bármikor.

A Lost Carves formációt egy testvérpár alkotja, akik kb. tíz évvel ezelőtt csöppentek bele a zene világába. Először külön-külön bontogatták szárnyaikat, majd 2016-ban már közösen álltak be a keverőpult mögé. Dávid és Gábor – ha zenéről van szó – általában próbálják követni az aktuális trendeket. Jelenleg a future house, tech house, vocal house és a slap house zenei műfajú zenéket pörgetik a szettjeikben. Tapasztalatuk szerint ezen típusú zenéket könnyebben befogadják az emberek és egyaránt játszhatóak klubbokban illetve a rádiókban is.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.